Kinderfeestje

DE LEUKSTE KINDERFEESTJES

Lekker knutselen, op stap of strategisch? In samenwerking met mix de match Recreatie bieden wij leuke kinderfeestjes aan. Altijd met onbeperkt ranja en een lekker frietje met een snack.

 

DE MOGELIJKHEDEN

De knuffelfabriek

In de knuffelfabriek ervaren kinderen hoe het is om een eigen knuffel te maken. In verschillende stappen komt de knuffel echt tot leven. Van het zacht maken tot aan het hartje. Uiteraard mag een echt geboortekaartje en huisje niet ontbreken. Tot slot krijgen de kinderen een echt geboorte certificaat mee, zodat hun knuffel echt tot leven komt.

Wie is de chef

Tijdens Wie is de Chef ontdekken de kinderen alle aspecten van het koksbestaan. Eerst moet er natuurlijke echte kokskleding worden gemaakt, waarna ze echt kunnen gaan koken. Al dat lekkers moet natuurlijk op een echte eigen gemaakte menu kaart staan, waarna een koksdiploma niet mag ontbreken.

Heel Holland bakt

In Heel Holland Bakt strijden de kinderen tegen elkaar om de beste bakker te worden. Allereerst ervaren zij wat een bakkersberoep nu precies inhoud, om vervolgens echte bakkerskleding te maken. Zijn daarna de bakkers klaar? Bakken maar! Al het lekkers moet natuurlijk op een eigen gemaakte menukaart komen te staan, zodat de deskundige jury de winnaar kan uitroepen. Tot slot verdient iedereen sowieso een bakkersdiploma.

Vogelhuisje pimpen

Tijdens de knapzak ontdekken de kinderen de wonderschone natuur. Het begint met een natuurquiz waarna de eigen knapzak gemaakt mag worden. Wanneer deze af is, trekken de kinderen de natuur in op ontdekkingstocht. Bij terugkomst zullen zij een vogelhuisje gaan pimpen om mee naar huis te nemen.

 

KOSTEN

12.50 per kind inclusief materiaal en begeleiding.

Het volgende tijdspad is gebruikelijk:

-Aankomst met ranja, hierbij is er een mogelijkheid om te zingen en cadeau's uit te pakken.
-De activiteit
-Afsluiten met een frietje, een snack (kipnuggets, kaassoufle, frikandel of kroket) en ranja.

Natuurlijk is het mogelijk om te starten met eten, bijvoorbeeld als de kinderen direct uit school komen.

Minimaal 5 kinderen.