9 november 2018

Vergaderen

vergaderarrangement 4 uur

Vanaf € 14,50 per persoon

In het Droomparken vergaderarrangement 4 uur kun je gebruik maken van de plenaire zaal voor 1 dagdeel. Dit kan de ochtend, middag of avond zijn. Daarnaast kun je gebruik maken van de gratis parkeergelegenheid op één van de Droomparken, gratis gebruik van het WiFi netwerk, kantoorartikelen zoals een flipover, pennen, notitieblokken, beamer of TV-scherm en wij voorzien je natuurlijk van koffie, thee en water gedurende jouw vergadering.

vergaderarrangement 8 uur

Vanaf € 29,50 per persoon

In het Droomparken vergaderarrangement 8 uur kun je gebruik maken van de plenaire zaal voor 2 dagdelen. Deze kun je indelen zoals jij wil. Een ochtend en middag, middag en avond of zelfs ochtend en avond. Kun je in de middag een leuke activiteit plannen! 

Daarnaast kun je gebruik maken van de gratis parkeergelegenheid op één van de Droomparken, gratis gebruik van het WiFi netwerk, kantoorartikelen zoals een flipover, pennen, notitieblokken, beamer of TV-scherm en wij voorzien je natuurlijk van koffie, thee en water gedurende jouw vergadering.

‘S middags kun je heerlijk genieten van een volledig verzorgd lunchbuffet inclusief koffie, thee, jus d’orange en melk. Optioneel kun je kiezen voor een luxe lunchbuffet met warme gerechten. 

vergaderarrangement 12 uur

Vanaf € 59,50 per persoon

In het Droomparken vergaderarrangement 12 uur kun je gebruik maken van de plenaire zaal voor 3 dagdelen, van 09.00 uur tot 21.00 uur. 

Uiteraard kun je gebruik maken van de gratis parkeergelegenheid op één van de Droomparken, gratis gebruik van het WiFi netwerk, kantoorartikelen zoals een flipover, pennen, notitieblokken, beamer of TV-scherm en wij voorzien je natuurlijk van koffie, thee en water gedurende jouw vergadering.

‘S middags kun je heerlijk genieten van een volledig verzorgd lunchbuffet inclusief koffie, thee, jus d’orange en melk. Optioneel kun je kiezen voor een luxe lunchbuffet met warme gerechten. S’avonds geniet je van een heerlijk dinerbuffet.